Na California Beach emise jedovatého mořského hada
Video: Wow! Real chřestýš VS královský had!
Obsah
Záchranná služba v Kalifornii beachgoers jsou žádáni, aby dávat pozor a vyhýbat vysoce nebezpečných druhů mořských hadů, které se již potřetí v posledních šesti měsících beaching.
Video: obrovský „mořský had“ táhl 15 osob (news)
V dvoubarevným polmetrovaya nepravého (Pelamis platura) byl nalezen úterý na pláži San Diego. Snake ihned umístěny v obrovské kbelíku, kde později zemřel. Jedná se o třetí zaznamenaný případ výskytu nepravého od října loňského roku. Jedovatí plazi přednost teplých tropických vodách Indického a Tichého oceánu, což je důvod, proč mají často setkat na plážích v Kalifornii.

„To je opravdu nevídaná: splnit dvoubarevným bonitů ve slunné Kalifornii. Když poprvé uviděl v naší oblasti, jsem velmi překvapen, ale teď jsem jen se ztrátou. Mí kolegové a mám podezření, že situace je spojena s nárůstem teploty v oceánu, a do budoucna očekáváme, že tyto úžasné věci, „- říká Greg Pauley, herpetologist Národní muzeum přírodních věd v Los Angeles.
Video: mořský had zaútočil murény, úžasné videa
Bicolor bonito - Vodní hadi mohou plavat velké vzdálenosti. Navzdory skutečnosti, že jsou vysoce toxické a jejich hlavním cílem je malá ryba, ale Dr. Pauley stále trvá na volání turisty, aby zůstali daleko od pobřeží.
„Části jedu nepravého není dost zabít dospělého člověka, ale já bych v žádném případě neměl zkontrolujte si to pro sebe. Pokud se objeví černý had, prosím, udržet si odstup, můžete udělat pár fotek na paměti, ale jen na vlastní nebezpečí „- Greg přidán.
Video: Večeře mořský had
Přesto, vzhled neobvyklých mořských tvorů začnou jen hádat budoucnost Kalifornie. Kvůli globálnímu oteplování se teplota oceánu stoupla o 1 stupeň Celsia v průběhu minulého století a stále roste.
V Argentině, žralok nosatý byl viděn
Ženy mořských hadů prokázaly tendenci k monogamii
Nesou v Kalifornii, aby si osvěžující koupel v soukromém bazénu
Svět je nejdelší jedovatý had hub
Mořská ryba mrtvé hodili na jižním pobřeží Kalifornského zálivu
Mořští hadi - neviditelný zabiják
Kalifornie zabijácké včely zachycen USA
Zaparkovat ochočené aligátoři v Kalifornii, USA
Bující povodně v jižní Kalifornii
Mořští hadi nemohou pít až sedm měsíců
U pobřeží Austrálie, vědci objevili hada, myslel být zaniklý
V Indii, na fotbalovém aréně vplížil jedovaté hady
Seal Beach, Kalifornie
Snake Temple v Penang, Malajsie
Tisíce mrtvých krevet zčervená chilské pláže
V Kalifornii, žil divočáka s modrým tuku
Ve Spojených státech amerických delfín skočil do člunu, zlomil nohy té ženy a zlomila nos
Ve Spojených státech se vytvoří ostrov chřestýšů
Emise Beach San Francisco Tisíce Lachtanovití semaeostomeae
Teplý oceán osvobozeny od oxidu uhličitého rychleji než myšlenka
Čtyřnozí surfaři na pláži Huntington