GuruAnimal.com

Smutnou příběh Laury makabresku

Laura Makabresku (Laura Makabresku) - 25-letý polský fotograf, který vytváří oba velmi krásné a smutné obrázky, říkat skutečný příběhy o lásce, sexu a les. Etoday mluvil Její dětství, literatura, mrtví králíci a plány do budoucna.

Smutnou příběh Laury Makabresku

-Laura, pamatuješ, jak se angažovat na fotografii?

Všechno to začalo na střední škole, před cca 8 lety. Pak jsem psal hodně poezie. Ale slova byla tvrdá pro danou látku mé představivosti. Nemohl jsem se na dlouhou dobu myslet na něco vyjádřit své myšlenky a pocity, zatímco můj přítel mi dal kameru. Vzpomínám si na první obrázek jsem, že je to jeho portrét. Vzpomínám si na naše první procházka hřbitovní zahradě, to byla doba, kdy jsem chtěl zachytit každý okamžik jsme byli spolu - dělat něco intimního, jako dívka deníku. Dnes, když se podívám na tyto obrázky, cítím vůni jablek. Všechno je tak jasné a zřetelné jako v Proust románu.

-Krakov - vaše rodné město? Chcete žít v ní?

Vyrostl jsem v malém městě - Brzesko. Přestěhovala jsem se do Krakova před asi 6 lety, kdy přijat na univerzitu. Zpočátku město bylo magické, ale pro mě, bohužel, čas vypršel, a teď jsem raději žít ve světě osamělosti. Proto bych rád zjistil, že je v jeho dětství, když jsem žil v obci v létě. Doufám, že brzy budeme pohybovat odsud, někde blíže k lesů, jezer a hor, v blízkosti míst, kde se rodí pohádky. Můžeme dokonce odejít do zahraničí. Polsko má stále mnoho lidí, kteří jsou daleko od stavu techniky a zejména z fotek, které jsem vytvořit. Líbí se mi na Islandu, ale pravděpodobně z důvodu práce, budeme více přemýšlet o Londýně.

- Napsal jste na Facebooku, že odjíždí na dva roky ve Španělsku. Prosím, řekněte nám, jaký druh dotace, a to, co budete dělat ve Španělsku.

Ano, nedávno jsem psal o tom, ale naše plány změnil. Můj muž byl schopen získat dotaci na dva roky do Španělska pracovat v CIMNE a připravit svou dizertační práci, a pak další rok v Rakousku. Bohužel, asi před měsícem, trpěl srdeční operaci, takže jsme nešli. Ale nebyl jsem naštvaný kvůli tomu, protože Španělsko - velmi teplé a slunečné země, a já, jak jsme již bylo řečeno, myslím, že více deštivé a studené klima, které zaujme mou představivost. Z tohoto důvodu - Island nebo ve Velké Británii. Nicméně, já jsem trochu strach. Obvykle Málokdy jsem opustit dům, takže takový výlet - velké dobrodružství pro mě.

- Milujete číst. Jaký druh knih se vám líbí?

-Ano, jsem rád četl. Obdivuji mnoho spisovatelů a básníků. Zde jsou jen některé ze seznamu: Virginia Woolfová, Sylvia Plathová, Anne Sexton, Charles Bukowski, Henry Miller, Milan Kundera, Vladimir Nabokov, Kafka, Bruno Schulz, Federico García Lorca, Julio Cortázar, Jerzy Kosinski, Rafal Voyachek, Emil Cioran a mnoho dalších.

-Co vás inspiruje obvykle?

Vždycky říkám, že tam jsou tři věci, které mě inspirují, smyslnost, temnoty a smrti. Bolest je součástí. Vše je propojeno navzájem neoddělitelně. Možná to je důvod, proč některé z mých fotografií může zdát rozumné, a může se zranit ve stejnou dobu. Možná, že je nezbytné, aby o nich mluvit zranitelný, smyslné? Také jsem byl inspirován lesa a osamělost. Stejně jako můj vlastní minulosti, především vzpomínky z dětství, které jsou velmi silné. Často jsem vyprávět příběhy v mých fotografiích, které ve skutečnosti se mi stalo, když jsem byl teenager, mladá dívka, nebo později, když jsem starší a začali žít vášně a city.

- Proč jste často na obrázcích jsou uhynulá zvířata a ptáci? Kde jste je vzal?

Když jsem byla malá, můj dědeček se postaral z domu starého muže, který byl lovcem. Měl spoustu plyšových zvířátek ve všech pokojích. Děda mi dovolte ještě hrát po celou dobu, což jsem udělal. Cítil jsem se velmi silné pouto s těmito zvířaty. Zdálo se mi, že jsem se dostal do snového světa. V současné době jsou tato zvířata jsou tu se mnou. Jsou stále více a více. V jejich okolí, se cítím bezpečně.

Smrt je blíže k vám, v obci. Zdá se, že existuje více "normální"Nebo tak něco. Prarodiče neváhali zabít a vykuchat králíka před mýma očima. Často dědeček mi dal dlouhou hůl, že já sám jsem zabil králíka, musel jsem se zaměřit na hlavě, zádech, mezi ušima. Za to, že před tím, než králík začal vařit, mohl bych si s ním hrát na zahradě. Necítil jsem žádný strach. A teď se cítím dětský zvědavost a úzkost. Králíci mi připomínají dětství.

- A jak si vybrat model?

Často můj vzor - je já a můj přítel. I nefotografujte jiných lidí, protože nepatří do světa mé fantazie a vzpomínek. Jsou - cizinci. Takové obrazy by to lež. Udělal jsem nějaké módní řadu, ale necítil pohodlně. Raději bych vyprávět své vlastní příběhy.

- Myslíte si, používat žádné filtry jsou zpracovávány foto?

-Ne, nechci používat takové věci. Nejsem odborník na fotografickou techniku. I - intuitivní fotograf.

- Jaký je váš fotoaparát?

Mám spoustu starých fotoaparátů. Nemohu si dovolit drahé, takže jsem obvykle používají „Zenith“.

< Smutnou příběh Laury Makabresku

- To je - je pravda, že vaše fotografie vytisknout v italském Vogue?

Není to tak, moje fotka byla jen „foto dne“ na svých internetových stránkách. A pokud jde o papírové verzi, já nic nevím.

Video: Laura Makabresku a jeho zvířata

-Kolik show jste měli?

Můj nejváženější Výstava byla letos v Krakově „Krakow fotomesyatse“ výstavní sekce. Bylo to velmi prestižní, protože asi 600 fotografů poslal své portfolio, a pouze 10 z nich se zúčastnili. Tato zkušenost mě naučila hodně (díky mé dohledu). Tam byly také některé další exponáty, asi pět. Jen občas, to bylo tak malé výstava, která byla ukazována, například pouze jednu fotografii. Možná, že v Londýně, byl bych snazší něco takového zorganizovat? Doufám, že ano.

-Vaše kniha - to je self-publishing?

Moje kniha vyšla jako součást „Cracow Fotomesyatsa“. Oni si vybrali dvě autorům publikovat své knihy v limitované edici. Pokud je mi známo, jsou tyto edice jsou nyní zcela vyprodána, a jsem velmi rád, že tolik lidí chce mít v jejich sbírce. Znamená to pro mě hodně.

-Jaká je vaše nejoblíbenější místo v Polsku?

Viděl jsem to tak proto, že (ještě) bojí cestovat. Ale já jsem opravdu rád hory - Tatrách a Bieszczady. Také bych si přál, aby na moře, které je nikdy neviděl.

-Co je to krása, co myslíš?

Krása - to je něco, co je zdrojem inspirace, který může způsobit náladu, pro kterou toužíme.

-Je možné vyjádřit lásku pomocí fotografování?

Snažím se.

- Máte další tvůrčí plány?

Nyní jsem zaneprázdněn s vytvořením krátkého filmu, na kterém byla práce přerušena v důsledku operace, které jsem zmínil. Kromě toho mám spoustu příběhů v hlavě, že bych měl říct. tudíž&hellip, já stále bude vyprávět své příběhy. Jen jsem vás varovat, že bude větší smutek, který roste ve mně jako silný strom.

Další fotografie:
https://lauramakabresku.tumblr.com/
https://lauramakabresku.blogspot.com/

Sdílet na sociálních sítích:

Podobné

© 2011—2022 GuruAnimal.com