GuruAnimal.com

Obraz příběh o životě stepních orlů

Jeho pozorování života stepi orli podíl fotobloger Evgeny Polonský.

Naše Astrachaň stepi obývané mnoha různých ptáků. Je velmi zajímavé sledovat jejich životy. A dnes chci mluvit trochu o stepní orel.

Celková délka 60-72 cm a rozpětí křídel 1,59-1,83 m. Samice jsou větší než samci Steppe Eagles. Samci vážil od 1,6 do 2 kg, samice - od 1,6 do 2,4 kg. Zbarvení dospělé stepní orli, tmavě hnědé, často s načervenalým skvrnu na zadní straně hlavy, s černohnědá primárních, kde se na základě vnitřních pásů jsou šedohnědá pestriny- ocasní pera tmavě hnědé šedé vodorovné pruhy. Iris světle žlutý na spodní části zobáku je šedé a špička jeho černé drápy a černé, cere a nohy jsou žluté.

Dorazí na konci února, začátkem března. Jacks vyhovovaly na zemi. Obvykle Samice snáší dvě nebo tři vejce.

Inkubační doba je obvykle 45 dní.

Orli jíst hlavně drobných savců - veverky, pískomily, králíky. Někdy se živí ptáci často živí mršinami.
A jednou v jednom hnízdě jsem viděl zabil fretku, a druhý - pohlazení.

Velký žlutý sysel ve svém doupěti.

Eagle vydrží po dlouhou dobu, číhá, a jeho rychlost blesk zabavit jejich železné tlapu v době, kdy mu dá svůj čenich z úkrytu.

Hare. Tato pochoutka. Velký a hbitý.

Eagles jsou velmi rádi z nich.

Ale chytit tento kůň ne docela jednoduché.

Matka orel.

Tento bagr. Ale ona neví, co je pod přísným dohledem.

Otec rodiny. Dlouho jsem čekal na okamžik, aby se pokusili vyfotit, jak se mu přinese potravin domov mládeže. Nečekejte.

V časných ranních hodinách, kdy máma (výše 3 obrázku), se mláďata vyhříval v mírných paprscích vycházejícího slunce, otec, že ​​je nyní na obrázcích, neúnavně prohledali okolí, při hledání divoké zvěře. Létal na dlouhou dobu. Asi jsem si všiml, že se vrátil za pár hodin. Připravený v očekávání odstoupit zajímavý bod. A co si o tom myslíš? Tento rošťák něco zapískal tam ve vzduchu. Mamashka spadl z hnízda a letěli do pole třiceti metrů. Utvoří kruh, otec se posadil vedle ní. O čem to mluví ke mně zůstává záhadou. Najednou vidím otce belhal trávou pěšky směrem k otvoru. Ach, ten parchant! Nechtěl, aby mi ukázal svou kořist ... Ale já jsem věděl, že v jeho tlapy měl malou šedou veverku.

Být v hnízdě, že srygnul. Ty jsou na ... Upřímně, nečekal jsem, že to od něj. Prohlopali tento bod. Neodstraňuje.

Události sledovat a nebyl jsem připraven. Krmení kuřat, táta letěl do jejího manžela. Že celou tu dobu seděli poblíž.

Blížící se jí křičel něco. A tiskla k zemi, zvedl ocas. Tady je tvůj táta ... Hero! Fed děti zahřeje, že je čas vrátit se ke své ženě! Jsou lahodně sex a přísahal si, proč musím druhá kostra nosit širokoúhlý objektiv, teleobjektiv, že ne!

Takhle to ... budu doma včas, krmit děti, pít a vrátit vám za lásku. Jsou to všechno tak dobře, je ...

Tyto dva obrazy nejsou konkrétně stane čistý od nečistot, aby ukázal, jak moc může dostat prach na čipu, pokud chaotický měnit objektivy v poušti.

K večeru začalo pršet, a tento velký, hrdý pták seděl na hnízdě jako kuře. Konvenční za mokra slepice.

A druhý den nechali svému trápení v teple pod spalujícím sluncem.

Ale takové eaglets začal o tři týdny později: Wings rostou, se snaží prokázat svůj nárok.

A před sebou sester může povydelyvatsya ukazuje, co piruety schopen:

Tato rodina - něco, co se v druhém obrázku, ale téměř o měsíc později. Všechny tři jsou silní, veselá. Syčí na mě takhle hrůza bere ...

To je další, a třetí slot. Byly tam tři vejce a někdo ocas. Je zřejmé, vrh .. :)

Ale jedno mládě tady přežil, a to navzdory skutečnosti, že krmení byla hojná. Vpravo dole je to, co zbylo z králíka.

Video: "Eagles Ruska Steppe Eagle / Přednáška

Je zřejmé, že zbytek mláďat vypadla z hnízda a zabili.

Orel je doslova smršť hnal přes hlavu, tyčící se z hnízda. Něco ve mně zachvělo, a to, co jsem nechápal.

Skutečným nepřítelem orlů jsou lišky. Tyto fotografie jsou vyrobeny v asi měsíc v místě, kde se Eagles ukázal svou lásku. To je jasně fox navštívil různé odřeniny. Pozor - má poškozenou čelist. Je jasné, proč má hledat snadnou kořistí. Eaglets že kořisti jsou. Za soumraku nebo v noci, oni zkoumali území kolem hnízda při hledání kuřat.

Tentokrát liška pozhivitsa selhal. Eagles vrhli na ní začal bít.

Boj netrval dlouho. Fox honěn hnízdící orly.

tato bitva záběry jsou neúspěšné, to je fakt. Ale já jejich uložení. Koneckonců, když jen mluvit o tom, co jsem to viděl - bys tomu?

Takže na závěr, další mimořádná epizoda, kterou jsem viděl.

Nějak malý koza odchýlili od stáda, pasoucí se v blízkosti hnízda orlů. S potápějící se srdcem jsem viděl to dítě jde rovnou do hnízda! Kdo bude tragédie, prošla hlavou ....

Zmatené eaglets zírající na nově příchozího. Můžeme se jen dohadovat, co si myslí v té chvíli ... :)) Ale ten kluk šel kolem nich, aniž by platit žádnou pozornost ...

Oni také reagovali na něj s naprostou lhostejností. Rodiče eaglets ještě nedotkl dítě, snad ze strachu pastýře.

Video: Photo lov orel

Musel jsem vylíčit něco křičí kozy, a to zázrak - došel až ke mně ... :))

Takže on byl zachráněn ...
Kdo je tato koza po dobu čtyř let. Vyrostla tvrdohlavý a svéhlavý. Stále chodí kdy chce, už má spoustu vlastních dětí ... :)

Sdílet na sociálních sítích:

Podobné

© 2011—2022 GuruAnimal.com